Magunkról

Az Energy Fitness Szombathelyen 812 m2 alapterületen már tíz esztendeje szolgálja családias hangulatban a mozogni, kikapcsolódni vágyókat. 2008 szeptemberében teljes körű felújítás történt igényes környezetet alakítva ki. A termekben személyi edző és teremedzők segítenek a helyes edzésterv kialakításában, a gyakorlatok elsajátításában.

2011. május 1., vasárnap

Személyi edzés

A személyi edzés olyan rendszeresen sportolni vágyó embereknek jelent hosszú távú szakszerû megoldást, akik életmódjukon és életminõségükön a fitnesz segítségével hatékonyan változtatni akarnak. Ön a személyi edzõje segítségével közösen végzi az edzéseket, aki szakszerû útmutatásokkal, hasznos tanácsokkal, és erõs motivációval támogatja mindvégig, biztosítva az edzések kitûzött céljának elérését. Ezen túlmenoen átlendíti Önt az idõrõl-idõre felmerülõ esetleges nehézségeken is. Ilyen edzéscélok lehetnek például: a test- és alakformálás, testsúlycsökkentés, izomtömeg növelés, stresszoldás, mozgásterápia és a jó közérzet megteremtése és megszilárdítása is.
Minden egyes személyi edzés jó hangulatban, újabb és újabb kihívásokkal, változatosan történjen. Mindez a hosszú távú közös edzéseink záloga is egyben. A személyi edzés mindenki számára nagyon hasznos, különösen azoknak, akik valamilyen betegségek vagy sérülések kapcsán csak fokozott elõvigyázatossággal, személyre szabott mozgásterápiás programmal terhelhetoek. Így például: az elhízás, magas vérnyomás, tüdõ asthma, cukorbetegség, ízületi sérülések, gerinc deformitások, idegrendszeri problémák esetén nyújt hatékony, ugyanakkor teljesen biztonságos megoldást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése